U bent hier

Aanmelden voor de livestream van De Kerk van alle Kanten

De aanmeldingen voor de live-uitzending van de Kerk van alle Kanten zijn open! Via deze registratielink krijgt u toegang tot de laatste drie talkshows, geproduceerd door het samenwerkingsverband Toekomst Religieus Erfgoed:

Open Kerken, 20 januari, 15:15 - 17:00

Kerk in Perspectief, 3 februari 15:15 - 17:00

Blik op de Toekomst, 17 februari 15:15 - 17:00

Aan de hand van presentatrice Marlies Claasen bespreken we de knelpunten en mogelijkheden die komen kijken bij het ontwikkelen van een toekomstperspectief voor Nederlandse gebedshuizen. Met afgevaardigden van de verschillende betrokken partijen gaan we de dialoog aan. 

Voor de laatste drie uitzendingen kunt u onder andere bijdrages verwachten van Ruben van Zwieten (dominee van de Zuidas), Ingrid van Engelshoven (Minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap), abt Denis Hendrickx en historicus James Kennedy. 

Elke kennisweek bieden we verder een keur aan lezingen, webinars, video’s en artikelen, die op elk gewenst moment te bekijken zijn via www.toekomstreligieuserfgoed.nl, en die een verdieping vormen op de live-uitzendingen. De uitzendingen zijn steeds van 15.15 tot 17 uur. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de laatste drie live-uitzendingen.

Reacties